Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Partenerul tau - sudare/taiere

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pasta decapanta Stain Esab 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8833 lei
Brand
Pasta decapanta Stain Esab 1 kg
Descriere
Pasta decapanta Stain Esb este utilizata pentru decaparea suprafetei otelurilor inoxidabile si a celor pe baza de Ni.

Aplicarea se face cu ajutorul pensulei, se lasa 15 minute apoi se spala cu jet puternic de apa.

Produsul este toxic daca este inhalat, inghitit, sau in contact cu pielea.  Deasemenea, este coroziv si poate provoca arsuri grave. Este compus  din acid azotic, acid fuorhidric si acid sulfuric.

Masuri de prim ajutor

Inghitire Clatiti gura cu apa. Beti imediat apa sau lapte. Nu provocati voma. Deplasati-va de urgenta la spital.

Inhalare Clatiti gura si caile nazale cu apa. Tineti nasul si gura la caldura si inhalati aer curat.  Daca respiratia este dificila, aplicati respiratia artificiala cu oxigen. Deplasati-va de urgenta la medic.

Stropirea ochilor  
Clatiti imediat cu hexafluorina. Utilizati intreaga doza de 500 ml. Nu clatiti in prealabil cu apa, deoarece reduceti efectul solutiei.  
Deplasati-va de urgenta la medicul oftalmolog.  Daca aceasta nu se poate indeplini imediat, continuati clatirea cu apa, mentinand pleoapele deschise, inclusiv pe durata transportului, timp de cel putin 15-30 min.

Contactul cu pielea

Indepartati hainele impregnate.

Palati pielea cu apa si sapun, dupa care clatiti cu apa din abundenta.  Aplicati in zona afectata un gel cu 2,5 % gluconat de calciu.

Deplasati-va de urgenta la medic.  Daca aceasta nu se poate indeplini imediat, pe durata deplasarii continuati clatirea cu hexafluorina.  Utilizati intreaga doza de 500ml.  Nu clatiti in prealabil cu apa, deoarece reduceti efectul solutiei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura