Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Partenerul tau - sudare/taiere

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sarma G3Si1 Tys SG2 - 0,8 -15,0 kg / rola Tys

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200 lei Lei
Brand
Tysweld
Cod produs
T20004
Out Of stock
Descriere
Descriere:

Sarma electrod din siliciu si mangan, acoperit cu un strat de cupru, prevazuta pentru a fi folosita in procesul de sudare prin metoda Mig/Mag a otelurilor de constructie cu carbon scazut, a otelurilor pentru productia cazanelor si a produselor folosite in navigatie cat si a otelurilor cu carbon si mangan cu granulatie fina in invelis  de gaze.

Permite folosirea atat a unor inalte intensitati a curentului electric pe arcul electric cu pulverizare, cat si a unor intensitati scazute a curentului electric in cazul de transfer a metalului prin scurtcircuit.

Sarma pentru sudura Tysweld poate fi intalnita numai sub forma de bobina de precizie si este infasurat pe bobine din metal si plastic. Pe fiecare bobina sunt amplasate marcajele care cuprind date cu privire la diametrul sarmei, numarul de serie, sarja si norma

Sarma poate fi folosita cu amestecul Ar/CO2 si CO2 pur ca gaz de protective

Sarma este fabricata in conformitate cu cerintele sistemului de calitate ISO 9001:2000. Sarma Tysweld este utilizata pe scara larga in inginerie, industria de automobile, in petrochimie, in fabricarea cazanelor, vapoarelor si a containerelor etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura