Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Partenerul tau - sudare/taiere

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electrozi craituire rectangulari 4.8x15.9x305 mm Esab

0 stars: 0.00 din 0 pareri

216 lei Lei
Brand
Esab
Cod produs
35033003
Out Of stock
Descriere
Craituirea este cunoscuta sub denumirea de taiere cu arc electric si aer comprimat (arc-aer) sau electropneumatic. Acesti electrozi sunt folositi in special pentru retezat. Operatia se bazeaza pe topirea metalului de catre un arc electric intretinut intre capatul unui electrod fuzibil si piesa, urmata de evacuarea metalului topit prin actiunea mecanica a unui jet de aer comprimat dirijat paralel cu electrodul. Electrozii de craituire utilizeaza efectul combinat al arcului electric si al presiunii aerului comprimat.  Acest procedeu este rapid si economic.Electrozii de craituire sunt executati din grafit si sunt acoperiti cu un strat lucios de cupru pentru a conduce curentul electric mai usor.

Calitatea electrozilor este proiectata pentru o buna conductibilitate electrica, rezistenta la socuri termice si pentru rezistenta la uzura.

Dimensiuni : 4,8 x 15,9 x 305  mm
Forma: Rectangulari
Curent : 300 - 350 Amperi

Aplicatii:

Constructii navale, cazane si vase sub presiune, industria chimica si petrochimica, industria constructiilor de masini, fabricatie de tevi, industria metalurgica.

ATENTIE !!

PACHETUL CONTINE DOAR 49 DE BUCATI !!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura